logoKeski-Suomen Palveluskoirayhdistys ry

Poimintoja

Muistathan maksaa jäsenmaksusi

Yhdistys ei lähetä laskuja. Katso jäsenohjeet: Jäseneksi.

Koirakorpea vuokrataan vain jäsenten käyttöön

Koirakorven varaukset netissä: Koirakorpi

Tuloksia ja kuvia yhdistyksen järjestämistä kisoista

Katso!

Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys ry Facebookissa

Uuraisten Urheilijoiden hiihtomajalla kelpaa lomailla

Uuraisten Urheilijoiden Tehlon järven rannalla sijaitsevan hiihtomajan remontti on loppusuoralla. Vuoden 2010 alussa aloitetussa remontissa lisättiin hiihtomajan käyttömahdollisuuksia ja parannettiin energiatehokkuutta.

- Uusimme lattioiden ja kattojen erityksiä sekä pintamateriaaleja. Tärkein uudistus oli tilojen remontointi erityisryhmille sopiviksi. Oviaukkoja levennettiin, kynnyksiä poistettiin ja pihaa tasoitettiin. Lisäksi uusittiin pesu- ja saunatilat kokonaan ja hankittiin ilmalämpöpumppu. Tulevana kesänä uusitaan vielä vesi- ja viemäröintijärjestelmät, kertoo Uuraisten Urheilijoiden sihteeri Ari Ahonen.

Hiihtomaja on rakennettu 1967 ja sitä on kunnostettu vuosien varrella moneen otteeseen. Rahoitus nykyiseen remonttiin saatiin Jyväs-Riihen kautta Keski-Suomen ELY-keskukselta sekä seuran oman varainhankinnan kautta. Majan kustannusarvio oli reilut 21 000 euroa. Majan ylläpidosta yhdistys on vastannut talkoovoimin.

Hiihtomajaa voi vuokrata esimerkiksi lomailu- ja juhlakäyttöön. Majoitustilaa on 10 hengelle kolmessa makuuhuoneessa sekä tuvan kerrossängyissä ja laverilla.

Tehlon majan osoite on Kangastie 17, Uurainen. Lisätietoja Olavi Tapper, puh. 040 736 0424, olavitapper[at]jippii.fi

Lähde: Paikallisuutiset 18.5.2011